Wordt mijn betaling veilig verwerkt?

Betalingen worden veilig uitgevoerd door onze versleutelde verbindingen. Zodra je je boekingsaanvraag hebt ingediend, wordt het totale boekingsbedrag meteen op je bankrekening of PayPal-account gereserveerd. Het bedrag wordt alleen afgeschreven van je rekening wanneer de host je boekingsaanvraag accepteert. Wanneer de host je aanvraag niet binnen 24 uur accepteert, wordt het boekingsbedrag weer op je rekening vrijgegeven. Houd er rekening mee dat wanneer je een boekingsaanvraag verstuurd waarbij je gebruikmaakt van andere betalingsmethodes zoals een directe overschrijving, het bedrag direct wordt afgeschreven.

Om phishing te voorkomen, is het belangrijk om te onthouden dat Wimdu nooit om je wachtwoord of creditcardgegevens zal vragen via e-mail, telefoon of SMS. Het is belangrijk om altijd waakzaam te zijn en achterdochtig te blijven wanneer bronnen je om je gegevens en andere persoonlijke informatie vragen. Wanneer je twijfelt, neem dan contact met ons op.