Kan ik een factuur voor mijn boeking aanvragen?

Ja, je kunt een factuur voor je boeking aanvragen. Dit kun je doen door:

• naar de 'Dashboard' van je gebruikersaccount te gaan en te klikken op ‘Mijn boekingen’
  • selecteer de boeking waarvoor je een factuur aan wilt vragen.
  • klik op ‘Boekingsgegevens’
  • klik op ‘Vraag een factuur aan’
  • voer je factuurgegevens in en verstuur je aanvraag

Je host ontvangt je aanvraag en neemt contact met je op via e-mail of een andere vorm van communicatie. De hosts zijn voorzien van een systeem waardoor ze een factuur voor je kunnen genereren. Wanneer de host niet op je verzoek reageert, neem dan contact met ons op en we helpen je verder om met de host in contact te komen.