Hoe kan ik een recensie toevoegen en welke informatie moet een recensie bevatten?

Om toekomstige gasten te helpen betere keuzes te maken in waar ze willen verblijven, raden we je aan om een recensie van de accommodatie achter te laten. Het duurt slechts 2 minuten en het helpt de gehele Wimdu community!

Na je verblijf met Wimdu sturen we je een e-mail met een link om een recensie te schrijven. Je kunt de accommodaties waar je hebt verbleven ook beoordelen door direct naar 'Recensies' te gaan op je gebruikersaccount.

Recensies dienen eerlijke en echte feiten weer te geven die toekomstige gasten helpen bij het maken van een boeking. Door een eerlijke recensie te plaatsen, help je gasten ook om een objectief beeld te krijgen van de accommodatie. We raden je daarom aan om alleen feiten te vermelden die van toepassing zijn op je verblijf. Als je denkt dat de host zijn of haar accommodatie kan verbeteren, kun je een privé-recensie voor de host achterlaten.

Het is niet de bedoeling om persoonlijke informatie van andere personen in de recensie te plaatsen. Recensies die persoonlijke informatie, grove of beledigende uitspraken bevatten, worden bekeken en verwijderd van Wimdu.

Klik hier voor meer informatie over onze voorwaarden.