Hoe annuleer ik mijn boeking?

Alle annuleringen moeten door Wimdu worden verwerkt om ervoor te zorgen dat het proces duidelijk en veilig verloopt. Wanneer het je niet lukt om een boekingsaanvraag in te dienen of wanneer je een boeking wilt annuleren, voer dan het contactformulier in, waarbij je ervoor zorgt dat je je boekingscode en het e-mailadres dat gekoppeld is aan je Wimdu-account doorgeeft. Onze klantenservice helpt je dan verder bij je annuerlingsverzoek en informeert de host. Je hoeft verder niets te doen. De annulering is pas officieel geldig zodra je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen.

Het bedrag dat je krijgt teruggestort, hangt af van wanneer je de boeking hebt geannuleerd en het door de host gekozen annuleringsbeleid. Een van de drie annuleringsvoorwaarden, 'Flexibel'; ‘Semi-flexibel’ en ‘Strikt, zal op de accommodatie die je hebt geboekt van toepassing zijn. Je kunt zien hoeveel je terugkrijgt door naar ‘Mijn boekingen’ te gaan op je gebruikersaccount. Selecteer de boeking waarvoor de annulering van toepassing is en klik op ‘Boekingsgegevens’. Klik op ‘Annuleringsvoorwaarden’ en het systeem berekend automatisch hoeveel je terugkrijgt.

Klik hier om meer te lezen over de annuleringsvoorwaarden.

*Merk op dat vanaf 13 juli 2015 het beleid 'gratis annuleren' (Free Cancellation) wordt ingetrokken. Het beleid en de voorwaarden van 'Gratis annuleren' blijven geldig voor boekingen die bevestigd of aangevraagd werden vóór 13 juli 2015 voor eigendommen waarbij 'gratis annuleren' door de provider werd gekozen op het moment van de boeking.