Is het mogelijk om bij aankomst te betalen?

Betalen is alleen mogelijk via ons veilige betalingssysteem op onze website. Als de host je vraagt om te betalen bij aankomst, neem dan direct contact met ons op.

Overige kosten zoals een borg en schoonmaakkosten kunnen wel bij de check-in betaald worden. Je kunt contact opnemen met de host via het berichtensysteem van Wimdu als je nog overige vragen hebt over het betalen van de extra kosten.

Klik hier voor meer informatie over wanneer het boekingsbedrag in rekening wordt gebracht op je creditcard, bankrekening, enz.