Waar vind ik het totale boekingsbedrag?

Wanneer je accommodaties bekijkt zonder een speficieke datum in te voeren, wordt bij elke accommodatie een startbedrag weergegeven. Nadat je een specifieke accommodatie hebt uitgekozen en de data van je reis hebt ingevoerd, wordt de exacte prijs berekend en weergegeven. De prijs is afhankelijk van de tarieven die de host heeft opgesteld voor de data die je hebt geselecteerd.

Wanneer je een bepaalde accommodatie hebt uitgekozen en je klikt op de ‘Boek nu’ knop, wordt je doorgestuurd naar de betalingspagina. Hier wordt de definitieve prijs van je boeking weergegeven. Bij de prijs die eerder is getoond op de advertentiepagina zijn nu ook de Wimdu administratiekosten toegevoegd. Dit is een klein bedrag wat voor elke boeking in rekening wordt gebracht om ervoor te zorgen dat de betaling veilig wordt uitgevoerd en zodat je gebruik kunt maken van onze klantenservice.