Waarom hebben sommige accommodaties maar een paar of zelfs geen recensies? / Waarom is het belangrijk om de recensies te lezen?

Sommige accommodaties kunnen nieuw op Wimdu zijn geplaatst of de vorige gasten hebben nog geen recensie achtergelaten. Accommodaties krijgen geleidelijk aan meer recensies.

Het is belangrijk om de recensies te lezen voordat je een accommodatie boekt. Recensie geven je een objectievere kijk op de accommodatie, laten je beter kennis maken met de host en geven je meer inzicht in of andere gasten het naar hun zin hebben gehad in de accommodatie. We raden je aan om de recensies te lezen voordat je de boeking voltooid.

Wanneer je in een accommodatie bent geweest, raden we je ook aan om een recensie achter te laten zodat toekomstige gasten een beter beeld kunnen krijgen van wat ze kunnen verwachten.

Klik hier voor meer informatie over waarom het belangrijk is om een recensie achter te laten.