Waarom kan ik geen exact adres van de accommodatie zien?

We laten alleen een indicatie zien van waar de accommodatie is gelegen. Dit is gelimiteerd tot de naam van de straat en de kaart van de omgeving. Om de privacy van de host te beschermen, tonen we verder niet de exacte straatnaam en het huisnummer.

Zodra je boekingsaanvraag door de host is geaccepteerd, ontvang je een ‘Geaccepteerde boeking’ e-mail waarin ook de contactgegevens van de host en het volledige adres van de accommodatie worden weergegeven. Je kunt deze informatie ook vinden onder ‘Mijn boekingen’ op je gebruikersaccount.