Hoe werkt het berichtensysteem van Wimdu op de Wimdu Host App?

Het berichtensysteem van Wimdu werkt precies hetzelfde als op de website.

Er is een tabblad voor je ‘Inbox’ waar al je berichten worden opgeslagen. Je kunt al je berichten daar bekijken, zelfs als je geen verbinding hebt met het internet.

Wanneer je wel verbinding met het internet hebt, kun je altijd en overal berichten sturen naar je gasten. Wanneer je de ‘push-notificaties’ voor de app accepteert, wordt je direct op de hoogte gebracht wanneer je een bericht van je gasten ontvangt.