Hoe werkt de Wimdu Host App?

Met de Wimdu Host App kunnen hosts berichten beantwoorden en op elk moment boekingsaanvragen accepteren en afwijzen op hun iPhone.

Hosts die gebruikmaken van de Wimdu Host App kunnen veel sneller boekingsaanvragen accepteren of afwijzen, waarmee ze hun plaatsing in de zoekresultaten kunnen verbeteren en het aantal boekingen die ze via Wimdu ontvangen kunnen verhogen. Door de app te gebruiken kunnen ze op elk moment berichten van gasten ontvangen wat de ervaring van zowel de gast als de host verbeterd.