Hoe verwerk ik een factuur voor mijn gast?

Wimdu helpt je om op een eenvoudige manier een factuur voor een gast op te stellen. Je gast dient eerst een aanvraag voor een factuur op te sturen en zijn of haar factuuradres en -gegevens in te vullen. Dit kunnen ze doen door naar hun gebruikersaccount te gaan en te klikken op ‘Mijn boekingen’ en vervolgens op ‘Boekingsgegevens’ waarnaar ze naar ‘Vraag een factuur aan’ gaan. Je ontvangt een e-mail met hun factuurgegevens die je kunt gebruiken om je eigen factuur op te stellen. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van onze Online Factuurgenerator door de instructies in de e-mail te volgen.

Als je gast je persoonlijk om een factuur vraagt, adviseer hem of haar dan om een aanvraag te sturen via het systeem.

Mocht je nog overige vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.