Wat is Instant Boeking en hoe werkt het?

Instant Boeking is een snellere, simpelere en handigere methode dan het plaatsen van een boeking op aanvraag. Met Instant Boeking worden alle boekingen die meer dan 5 dagen voor de check-in datum zijn gemaakt automatisch geaccepteerd, waarbij je als host zelf niets hoeft te bevestigen. Je ontvangt een bevestigingsmail en een sms waarin je op de hoogte wordt gebracht van de nieuwe boeking. Als de boeking minder dan 5 dagen voor de check-in datum wordt gemaakt, ontvang je wel gewoon een boekingsaanvraag. Je kunt de aanvraag zoals gewoonlijk per e-mail, sms of via je account bevestigen.