Kan ik schoonmaakkosten in rekening brengen?

Je kunt de schoonmaakkosten voor je accommodatie in rekening brengen.

Dit doe je door naar ‘Mijn advertenties’ op je gebruikersaccount te gaan. Klik op ‘Bewerk advertentie’ aan de rechterkant van de pagina. Ga naar ‘Prijzen en voorwaarden’ en voer het bedrag in dat je wilt vragen voor schoonmaakkosten in het veld ‘Extra kosten’. Klik op ‘Opslaan’. Dit is de makkelijkste manier voor zowel jou als de gast.

Als je schoonmaakkosten voor je accommodatie in rekening brengt, ben je verplicht om dit ook te vermelden in de huisregels bij de omschrijving van je accommodatie. Het is niet mogelijk om gasten te vragen om schoonmaakkosten te betalen als het niet duidelijk aangegeven staat op je advertentie of is geplaatst in de extra kosten (zoals hierboven omschreven).

Houd er rekening mee dat door extra kosten in te voegen, dit gasten kan ontmoedigen om je accommodatie daadwerkelijk te boeken.