Hoe kan ik mijn Airbnb, Google of HomeAway kalender importeren in mijn Wimdu kalender?

Door de Kalender Synchronisatie te gebruiken: importeer een kalender functie in de “Mijn Accommodaties > Bekijk kalender” van je gebruikersaccount kun je jouw Wimdu kalender automatisch laten synchroniseren met externe kalenders die gebruik maken van het standaard iCal format. Let er wel op dat je alleen werkende ICS bestanden kunt importeren.

Als je een kalender van een extern platform wilt importeren, raadpleeg dan dit artikel.

Airbnb

Hoe importeer je jouw Airbnb kalender in drie stappen:

1 – Log in bij Airbnb en ga naar “Kalenders synchroniseren” (Host > Kalender > Kies de accommodatie die je wilt synchroniseren > Beschikbaarheidsinstellingen (rechtsboven) > Synchroniseer Kalenders)

2 – Klik op “Exporteer Kalender” en kopiëer de link

3 – Plak de link in je Wimdu Kalender, geef je kalender een naam en klik op “bevistig” (onder Mijn Accommodaties > Bekijk Kalender)

Google

Hoe importeer je jouw Google Agenda in vier stappen:

BELANGRIJK! Let erop dat je Google Agenda op “Openbaar beschikbaar maken” moet staan voordat je deze kunt synchroniseren met je Wimdu Kalender. Je kan de toegang aanpassen in het “delen van je agenda” deel van je Google Agenda instellingen.

1 – In Google Agenda klik je op het tandwiel rechtsboven en vervolgens op “Instellingen

2 – Ga naar je agenda’s en selecteer de agenda die je wilt integreren. Scroll naar beneden naar het “Agenda integreren” gedeelte

3 – Klik op de “Openbaar adres in iCal-indeling” box en kopieer de iCal link die hier staat. Vergeet niet om je Agenda op publiek te zetten nadat je de link hebt gekopiëerd.

Je Agenda openbaar maken:

4 – Plak de iCal link in het kalender deel van je accommodatie pagina onder “Importeer een agenda” , geef je Agenda een naam en klik op “Bevestig

HomeAway

Hoe importeer je je HomeAway Kalender in drie stappen:

1 – Log in als eigenaar bij HomeAway en ga naar het Importeren/Expoerteren Kalender icoon (Host > Kalender > Kies de accommodatie die je wilt synchroniseren > Kalender > Importeren/Exporteren icoon)

2 – Klik op “Exporteer Kalender” en kopiëer de link

3 – Plak de link in je Wimdu Kalender, geef je Kalender een naam en klik op “Importeren” (onder Mijn Accommodaties > Bekijk Kalender)