Hoe kan ik terugkerende prijzen/tarieven instellen?

Als je speciale tarieven voor bepaalde dagen van de week wilt instellen (bijvoorbeeld voor het weekend), vink je het ‘Stel terugkerende tarieven in’ veld aan, direct onder de kalender. Selecteer de dagen van de week die je wilt aanpassen en kies de startdatum en de einddatum uit in het ‘Selecteer meerdere data’ veld. Voer de gewenste data in, in het ‘Stel nieuwe dagelijks prijzen in’ veld. Klik op ‘Opsturen’

Zodra deze stappen zijn doorlopen krijg je de nieuwe terugkerende tarieven te zien, weergegven in de kalender.

Klik hier voor meer informatie over hoe je meerdere data in je kalender kunt selecteren.