Hoe kan ik dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse prijzen/tarieven instellen voor verschillende periodes van het jaar (seizoensgebonden prijzen)?

Tarieven kunnen verhoogd worden of kortingen kunnen worden toegepast tijdens verschillende periodes. Bijvoorbeeld wanneer je meer vraag verwacht omdat er een festival of belangrijk sportevenement in jouw stad is en je tijdelijk de prijzen wilt verhogen.

Om dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse tarieven in te stellen voor verschillende periodes in het jaar, selecteer je die data en voer je een speciale prijs in. Voer je dagelijks prijs voor deze data in in het veld ‘Stel een nieuwe dagelijkse prijs in’.

Als je een speciale wekelijks of maandelijks tarief in wilt stellen of een korting wilt geven voor langere verblijven, maak je gebruik van de optie ‘Stel nieuwe tarieven in voor verblijven van 7+ nachten’ of van ‘Stel nieuwe prijzen in voor verblijven van 28+ nachten’. Klik “Bevestig” om je wijzigingen door te voeren

Wanneer je een vast dagelijks, wekelijks en maandelijks tarief wilt hanteren, ongeacht de periode, maak je gebruik van de ‘Prijzen en voorwaarden’ tab.

Klik hier voor meer informatie over hoe je meerder data in de kalender kunt selecteren.

Klik hier voor meer informatie over prijzen en voorwaarden.