Hoe kan ik een minimum aantal nachten voor een verblijf instellen?

Wanneer je een minimum aantal nachten voor een verblijf wilt aangeven voor een bepaalde periode, selecteer dan in de kalender de specifieke data. Onderaan verschijnt een drop down menu met de titel ‘Selecteer speciale minimum aantal nachten’. Selecteer hier de minimum aantal nachten voor een verblijf vanuit de beschikbare opties. Klik op ‘Bevestig’ om de veranderingen door te voeren.

Klik hier voor meer informatie over hoe je meerdere data in je kalender kunt selecteren.