Hoe kan ik verschillende data in mijn kalender selecteren?

Om veranderingen door te voeren in de kalenderinstellingen, moet je eerst een specifieke datum of data selecteren waarop de wijzigingen van toepassing zijn.

Om een datum te selecteren, selecteer je deze in de kalender waarna er een pop-up verschijnt op je scherm met de opties die je kunt bewerken. Om meerdere data te selecteren die niet opéénvolgend zijn (bijvoorbeeld de 17e, 19e en 27ste van een maand), houd je de CTRL toets op je toetsenbord ingedrukt, klik je op elke datum die je wilt selecteren in de kalender en laat je vervolgens de CTRL toets los. Om meerdere data te selecteren in opéénvolgende volgorde, klik je op de startdatum en sleep je de muis helemaal naar de laatste datum van het gewenste datagroep.

Wanneer je data selecteert in de kalender, verschijnt er een pop-up scherm waarin de verschillende opties staan die je kunt bewerken voor die specifieke data.

Om één datum of meerdere data te selecteren, kun je ook de velden invullen die onder aan de kalender staan. Voer hier de startdatum en de einddatum in in ‘Selecteer data’. Je kunt vervolgens het menu daaronder gebruiken om de beschikbaarheid te bewerken en de prijzen aan te passen voor de geselecteerde data.