Hoe kan ik sms-notificaties aanzetten voor boekingsaanvragen? Hoe werkt dit?

Om sms-notificaties te activeren:

• Ga naar ‘Profiel bewerken’ op je gebruikersaccount.
  • Klik op ‘sms notificaties’.
  • Voeg je mobiele nummer in en vink het ‘Ontvang een sms’ vakje aan, naast de advertenties waarvoor je een sms-notificatie wilt ontvangen.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Je kunt een specifieke code instellen voor elke advertentie. Deze code wordt met de sms mee gestuurd en maakt het wat makkelijker voor je om te weten welke advertentie een boekingsaanvraag heeft ontvangen. De code kan bestaan uit maximaal 8 karakters (alfanumeriek). Om een individuele code voor je advertentie in te stellen:

• Ga je naar je ‘Profiel bewerken’ op je gebruikersaccount en klik je op ‘sms-notificaties’.
  • Naast elke advertentie staat een veld met ‘Jouw code’, waar al een code in staat.
  • Voer je eigen individuele code in en klik op ‘Opslaan’.

Door de sms-notificaties aan te zetten, ontvang je bij elke boekingsaanvraag voor een van je advertenties een sms. Beantwoord de sms met nummer ‘11’ om de boekingsaanvraag te accepteren. Wanneer je een boekingsaanvraag wilt afwijzen, beantwoord je de sms met het nummer ‘99’. Reageer altijd met het telefoonnummer waar de notafictie naar toe is gestuurd, anders kan ons systeem je antwoord niet correct verwerken.

Het is volledig gratis om sms-notificaties van Wimdu te ontvangen. Voor het beantwoorden van de sms betaal je dezelfde kosten als voor een sms via het standaard netwerk. Het kan zijn dat je de notificaties van verschillende nummers ontvangt. Dit hangt af van je netwerkleverancier. Houd er rekening mee dat wanneer je vanuit het buitenland op een sms reageert, de kosten hoger kunnen zijn.