Hoe kan ik sms-notificaties aanzetten voor boekingsaanvragen? Hoe werkt dit?

Om sms-notificaties te activeren:

• Ga naar ‘Profiel bewerken’ op je gebruikersaccount.
  • Klik op ‘sms notificaties’.
  • Voeg je mobiele nummer in en vink het ‘Ontvang een sms’ vakje aan, naast de advertenties waarvoor je een sms-notificatie wilt ontvangen.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Je kunt een specifieke code instellen voor elke advertentie. Deze code wordt met de sms mee gestuurd en maakt het makkelijker voor je om te weten welke advertentie een boekingsaanvraag heeft ontvangen. Je kan deze code instellen in het notificatie gedeelte van je gebruikersaccount door de code in te voeren die je aan een specifieke advertentie wilt koppelen en vervolgens op 'Opslaan' te klikken. De code kan bestaan uit maximaal 12 karakters (alfanumeriek). Om een individuele code voor je advertentie in te stellen.

Door de sms-notificaties aan te zetten, ontvang je bij elke boekingsaanvraag voor een van je advertenties een sms. Beantwoord de sms met nummer ‘11’ om de boekingsaanvraag te accepteren. Wanneer je een boekingsaanvraag wilt afwijzen, beantwoord je de sms met het nummer ‘99’. Reageer altijd met het telefoonnummer waar de notificatie naartoe is gestuurd, anders kan ons systeem je antwoord niet correct verwerken.

Het is volledig gratis om sms-notificaties van Wimdu te ontvangen. Voor het beantwoorden van de sms betaal je dezelfde kosten als voor een sms via het standaard netwerk. Het kan zijn dat je de notificaties van verschillende nummers ontvangt. Dit hangt af van je netwerkleverancier. Houd er rekening mee dat wanneer je vanuit het buitenland op een sms reageert, de kosten hoger kunnen zijn.