Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, kun je hier een nieuw wachtwoord aanvragen. Zodra je bent doorgestuurd, wordt er gevraagd om het e-mailadres in te voeren dat gekoppeld is aan je Wimdu-account. Vervolgens wordt er een e-mail naar dat adres gestuurd met daarin een link waar je op kunt klikken. Klik op de link, voer je nieuwe wachtwoord in, voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging en klik op ‘verstuur’ om je wachtwoord succesvol te veranderen.