Hoe check ik in?

Zodra je boekingsaanvraag is geaccepteerd, raden we je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met de host om een geschikte check-in tijd en ontmoetingsplek af te spreken. Als je later aankomt dan gedacht of wanneer je vlucht vertraging heeft, stuur dan zo snel mogelijk een bericht naar de host zodat hij of zij rekening kan houden met de sleuteloverdracht en de nieuwe aankomsttijd.

Je kunt contact opnemen met de host via het berichtensysteem van Wimdu of gebruikmaken van de contactgegevens van de host die je kunt vinden in ‘Mijn boekingen’ op je gebruikersaccount.

Sommige hosts vragen om een extra vergoeding zoals een borg of schoonmaakkosten. Als de host om deze extra kosten vraagt, moeten deze bedragen en de manier van betalen duidelijk staan aangegeven op de advertentiepagina.

Klik hier voor meer informatie over het inchecken.