Hoe reageer ik op de melding dat ik 'een bericht op Wimdu heb ontvangen'?

Wanneer een host contact met je opneemt via het berichtensysteem van Wimdu ontvang je een 'Je hebt een bericht' notificatie op je e-mailaccount waarmee je ook staat geregistreerd bij Wimdu.

Je kunt het bericht lezen door te klikken op de 'Antwoord' knop in de e-mail. Houd er rekening mee dat je altijd op je gebruikersaccount moet inloggen voordat je het bericht kunt zien.

Je kunt je bericht ook direct bekijken door meteen naar 'Inbox' te gaan op je gebruikersaccount. Klik op de ‘Bekijk’ knop aan de rechterkant van het bericht dat je wilt lezen. Je kunt op het bericht van de host reageren door een reactie te schrijven in het ‘berichtenveld’ boven aan de pagina.  Klik vervolgens op ‘Verstuur bericht’.