Waarom is mijn boekingsaanvraag geannuleerd?

De host heeft 24 uur de tijd om je boekingsaanvraag te accepteren of af te wijzen voordat de boekingsaanvraag verloopt. Een host kan een boekingsaanvraag afwijzen als de kalender niet bijgewerkt is en de accommodatie dus eigenlijk niet beschikbaar was, of als andere details van de accommodatie nog niet zijn bijgewerkt, zoals bijvoorbeeld de prijs.

Wanneer je boekingsaanvraag is verlopen of is afgewezen door de host, sturen we je een aantal alternatieve accommodaties toe die je nog kunt boeken. Deze accommodaties hebben in de meeste gevallen ‘Instant Boeking’ wat betekent dat je boekingsaanvraag direct wordt geaccepteerd.

Zodra een boekingsaanvraag af wordt gewezen of is verlopen, stuurt ons systeem automatisch een bericht naar de bank om het boekingsbedrag terug te storten op je creditcard. Het duurt meestal 3-5 werkdagen voordat het bedrag weer op je bankrekening verschijnt. We kunnen je ook een brief voor de bank geven waarmee je dit proces wat kunt versnellen.

Klik hier voor meer informatie over waarom een host je boekingsaanvraag heeft afgewezen.