Mijn accommodatie verschijnt niet op de kaart. Wat moet ik doen?

Om je accommodatie op de kaart te tonen, ga je naar ‘Adres’ op je gebruikersaccount en vul je de lengte- en breedtegraden in het adresveld in.

Je kunt de lengte- en breedtegraden voor je accommodatie verkrijgen door te gaan naar http://nl.mygeoposition.com/. Vul je adres in in het zoekveld en klik op ‘Bereken Geodata’ of druk op ‘Enter’ op je toetsenbord. Er verschijnt een pop-up op je scherm met de lengte- en breedtegraden.