Hoe kan ik bij Wimdu accommodaties vinden?

Om accommodaties in de gewenste bestemming te vinden, vul je de naam van de bestemming en je check-in en check-out data in in het zoekveld op de wimdu.nl home pagina. Vervolgens klik je op de ‘Zoek’ knop. Je kunt ook de zoekresultaten verfijnen door het aantal gasten en het aantal gewenste slaapkamers in te vullen.

Vervolgens krijg je een lijst te zien met alle beschikbare accommodaties in dat gebied. Op de pagina met alle zoekresultaten kun je de getoonde accommodaties verder filteren op prijs, type accommodatie, voorzieningen en wijken. Je kunt ook de resultaten filteren door gebruik te maken van de kaart en in en uit te zoomen op de gewenste locatie. Klik op de foto of titel om meer informatie over de betreffende accommodatie te bekijken.

Klik hier voor meer informatie over hoe je een accommodatie kunt vinden op Wimdu.