Is mijn boeking geldig / geaccepteerd zodra ik mijn aanvraag heb ingediend?

Zodra je je boekingsaanvraag hebt ingediend, heeft de host 24 uur de tijd om de aanvraag te accepteren of af te wijzen. Zodra de host heeft gereageerd, ontvang je een bericht waarin staat aangegeven of je aanvraag geaccepteerd of afgewezen is.

Sommige hosts accepteren ‘Instant Boeking’ wat betekent dat je boeking bevestigd wordt zodra je klikt op ‘Boek nu’. Accommodaties die gebruikmaken van ‘Instant Boeking’ worden als zodanig weergegeven in de zoekresultaten. Accommodaties met ‘Instant Boeking’ zijn gemarkeerd met een klein icoontje en de tekst 'Instant Boeking' in de linkerhoek van de foto van de accommodatie in de zoekresultaten. Het wordt ook aangegeven op de betalingspagina of de accommodatie gebruikmaakt van ‘Instant Boeking’.

Zodra je boeking bevestigd is, ontvang je de contactgegevens van de host en de details en het volledige adres van de accommodatie in de ‘geaccepteerde boeking’ e-mail. Je kunt deze informatie ook bekijken op ‘Mijn boekingen’ op je gebruikersaccount.