Hoe kan ik niet opeenvolgende dagen boeken?

Als een boeking bestaat uit niet opéénvolgende dagen, dient dit gedaan te worden door 2 aparte boekingsaanvragen in te dienen (of meer, afhankelijk van hoe de door jou geselecteerde data opgebroken zijn). We raden je aan dat je hiervoor contact opneemt met de host door gebruik te maken van het berichtensysteem van Wimdu om hem of haar op de hoogte te brengen dat de door jou geselecteerde data aangevraagd zijn met meerdere boekingsaanvragen.