Waarom is het handig om mijn gebruikersaccount te voltooien? / Moet ik een foto van mijzelf uploaden?

Wanneer je je gebruikersaccount volledig hebt ingevuld, draag je bij aan duidelijke en transparante communicatie tussen jou als een host en je gasten. Het is ook een goede manier om jezelf aan een gast voor te stellen. Door een volledige profiel van jezelf te hebben, verhoog je de kans op boekingen, aangezien sommige gasten de voorkeur geven om van tevoren al iets over de host te weten.

Wanneer je een compleet gebruikersprofiel hebt, kun je ook gebruikmaken van speciale features van Wimdu zoals sms-notificaties.

We raden je aan om een foto van jezelf up te loaden, omdat dit weer een extra manier is om het proces transparanter te maken en gasten je hierdoor beter kunnen leren kennen. Wanneer je liever geen profielfoto wilt plaatsen, geef dan een volledige beschrijving van jezelf zodat gasten een beter beeld krijgen van bij wie ze gaan verblijven of van wie ze de accommodatie gaan huren.