Hoe reageer ik op de 'Je hebt een e-mail van Wimdu' notificaties?

Wanneer een gast je een bericht heeft gestuurd via het berichtensysteem van Wimdu verschijnt het bericht in je ‘Inbox’ op je gebruikersaccount. Om het bericht te lezen, klik op de ‘Inbox’ en klik vervolgens op ‘Bekijk’ rechtsboven. Je kunt op het bericht reageren door een antwoord te typen in het ‘berichtenveld’ boven aan de pagina en vervolgens te klikken op ‘Verstuur bericht’.