Hoe kan ik inchecken wanneer ik bij de accommodatie ben? / Hoe worden de sleutels uitgewisseld?

We raden je aan om direct contact op te nemen met de host zodra je boekingsaanvraag is geaccepteerd om een geschikte tijd voor de check-in en een ontmoetingsplek af te spreken. De sleutels van de accommodatie worden aan jou overgedragen op een moment en plaats waarover door jou en de host overeenstemming is bereikt. De host informeert je verder als de overdracht van de sleutels op een andere locatie dan de door jou geboekte accommodatie plaatsvindt.

Informeer de host zo snel mogelijk wanneer je later aankomt dan gepland of wanneer je vlucht is vertraagd. Zo kan hij of zij de overdracht van de sleutel en de aankomsttijd bij de accommodatie tijdig aanpassen. Je kunt contact opnemen met de host via  het berichtensysteem van Wimdu of door gebruik te maken van de contactgegevens van de host die je kunt terugvinden onder ‘Mijn boekingen’ op je gebruikersaccount.