Hoe kan ik advies krijgen over hoe ik bij de accommodatie kan komen?

Je kunt contact opnemen met de host om te vragen hoe je het beste de accommodatie kunt bereiken. Omdat de host bekend is met het gebied, kan hij of zij je advies geven over de beste en snelste route vanaf het vliegveld/busstation/treinstation of vanuit je huis naar de accommodatie. Je kunt contact opnemen met de host via het berichtensysteem van Wimdu of door gebruik te maken van de contactgegevens van de host die je kunt vinden onder ‘Mijn boekingen’ op je gebruikersaccount.