Hoe kan ik contact opnemen met een host om verdere vragen over de accommodatie te stellen?

Via het berichtensysteem van Wimdu kun je heel gemakkelijk contact opnemen met hosts. De knop voor ‘Contact’ vind je direct onder de profielfoto van de host aan de rechterkant van de advertentiepagina. Klik op ‘Contact' om een bericht te sturen naar de host.

Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met de host via het berichtensysteem van Wimdu om de beschikbaarheid te controleren of overige vragen te stellen voor de boeking. Je dient ingelogd te zijn op je gebruikersaccount voordat je contact opneemt met de host, anders kan het bericht niet worden verstuurd. Wanneer de boeking is geaccepteerd kan het berichtensysteem van Wimdu ook gebruikt worden om de check-in en de plek voor de ontmoeting te regelen. Het berichtensysteem kan verder ook gebruikt worden om tijdens je verblijf met de host in contact te blijven.

De reactie van de host kun je vinden in de ‘Inbox’ op je gebruikersaccount.