Waarom moet ik een gebruikersaccount aanmaken om een boeking te maken?

Wanneer je een gebruikersaccount op Wimdu aanmaakt, zorgt dit voor een veiliger en transparanter boekingsproces. Het is ook een goede manier om jezelf voor te stellen aan de hosts. Door een volledig profiel over jezelf te hebben, verklein je de kans op afwijzingen omdat sommige hosts graag van te voren al wat meer over hun gasten willen weten.

We raden je ook aan om een profielfoto van jezelf te uploaden, zodat het proces nog transparanter kan worden en de host je een beetje beter kan leren kennen. Wanneer je liever geen foto wilt uploaden, geef dan een volledige beschrijving over jezelf, zodat je host een beter beeld kan krijgen van de persoon die in zijn of haar accommodatie wilt verblijven.

Een gebruikersaccount zorgt er daarbij ook voor dat je gebruik kunt maken van ons berichtensysteem waar je contact op kunt nemen met de host voordat je je boekingsaanvraag verstuurt of nadat je boekingsaanvraag is geaccepteerd.

Daarnaast geeft een gebruikersaccount je ook een overzicht van al je gemaakte boekingen.