Wat doe ik als de host mijn boeking annuleert?

Als de host je boeking annuleert, brengen we je hier direct van op de hoogte. We helpen je verder bij het maken van een nieuwe boeking of je kunt ervoor kiezen om het volledige boekingsbedrag terug te krijgen.

In het geval dat de host je informeert over een annulering maar je hebt nog geen bevestiging ontvangen van Wimdu, neem dan direct contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie over wat te doen als er zich problemen voor doen.