Vanaf wanneer is mijn boeking geldig?

Zodra je je boekingsaanvraag hebt verstuurd, heeft de host 24 uur de tijd om je boekingsaanvraag te accepteren of af te wijzen. Zodra de host heeft gereageerd, ontvang je een e-mail waarin staat aangegeven of de boeking geaccepteerd of afgewezen is. Je boeking is pas geldig wanneer je dit bericht hebt ontvangen.

Sommige hosts maken gebruik van ‘Instant Boeking’ wat betekent dat je boeking wordt bevestigd zodra je klikt op ‘Boek Nu’.