Hoe kan ik een accommodatie boeken?

Om beschikbare accommodaties te vinden:

• Voer je de gewenste check-in en check-out datum in
  • Voer je het aantal gasten in

Je kunt contact opnemen met de host via het berichtensysteem van Wimdu om de beschikbaarheid te bevestigen of om vragen te stellen voordat je de accommodatie boekt.

Het opsturen van een boekingsaanvraag

Zodra je een accommodatie hebt geselecteerd, kun je de host een boekingsaanvraag sturen. Om dit te doen, dien je:

• Op de ‘Boek Nu’ knop te klikken
  • De details en het totale bedrag van je verblijf te bekijken
  • De betalingsmethode te selecteren
  • Je betalingsgegevens in te voeren
  • Op ‘Boek Nu’ te klikken

Je moet ingelogd zijn om een boeking te maken. Wanneer je nog geen gebruikersaccount hebt, kun je er op deze pagina een aanmaken.

Bevestiging van de host

Zodra je je boekingsaanvraag hebt ingediend, heeft de host 24 uur de tijd om de boeking te accepteren of af te wijzen. Zodra de host heeft gereageerd, ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging of de afwijzing van je boekingsaanvraag. Sommige hosts maken gebruik van ‘Instant Boeking’ wat betekent dat je boeking automatisch wordt bevestigd zodra je op ‘Boek Nu’ klikt.