Hoe maak ik een gebruikersaccount aan als gast?

Je dient een gebruikersaccount aan te maken om contact op te nemen met hosts en om boekingsaanvragen te versturen. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken van een gebruikersaccount. Wanneer je niet bent ingelogd bij Wimdu op een gebruikersaccount, wordt je bericht niet bij de host afgeleverd.

Om een gebruikersaccount aan te maken bij Wimdu klik je op de ‘Log in’ knop boven aan de rechterkant van de website. Klik vervolgens op ‘Meld je hier aan’ en registreer je via je Facebookprofiel of voer je naam, e-mailadres en gewenst wachtwoord in om je te registeren.

Zodra je hebt geklikt op de ‘Registreer’ knop wordt je meteen naar je nieuwe gebruikersprofiel gebracht, waar je je profiel verder kunt invullen en een foto kunt uploaden.

Een gebruikersprofiel is een handige manier voor een host om alvast iets meer over je te weten te komen voordat je zijn of haar accommodatie boekt. Het zorgt er ook voor dat wij je boekingen veiliger kunnen verwerken en meer duidelijkheid kunnen geven in onze processen. Daar komt nog eens bij dat je gebruikersaccount elke boeking die je maakt meteen opslaat. Hierdoor kan onze klantenservice je nog beter helpen.

Klik hier voor meer informatie over hoe je je gebruikersaccount kunt beheren.