Hoe kan ik zien over welke voorzieningen de accommodatie beschikt?

Om de lijst met voorzieningen van een accommodatie te bekijken, klik je op de accommodatie om naar de advertentiepagina te gaan. Direct onder de afbeelingen van de accommodatie vind je een lijst met de verschillende voorzieningen die die accommodatie aanbiedt.

Voorzieningen die door de accommodaties kunnen worden aangeboden zijn onder andere:

Airconditioning, ontbijt, internet/wifi, balkon/terras, afsluitbare kamers, handdoeken, lift in het gebouw, familie-/kindvriendelijk, gym, toegang voor gehandicapten, hot tub, open haard, keuken, beschikbare parkeerplaatsen, zwembad, huisdieren toegestaan, roken toegestaan, beschikbaar voor events, tv, wasmachine/droger, babybedje, vaatwasmachine en een sauna.

Het kan zijn dat een beschikbare voorziening niet is aangevinkt door de host en daarom niet in de lijst naar voren komt. Echter kan het wel genoemd worden in de omschrijving of in de ‘Huisregels’ van de advertentie. Wanneer een specifieke voorziening die je nodig hebt niet op de advertentiepagina is geplaatst, kun je contact opnemen met de host door gebruik te maken van het berichtensysteem van Wimdu om te vragen of de host toch hierin kan voorzien.