Mitä teen jos minun on peruutettava jo hyväksymäni varaus?

Peruaksesi varauksen, jonka olet jo hyväksynyt, kirjaudu käyttäjätiliisi, klikkaa kohtaa Varaukseni ja sitten kohtaa Tarjoukseni. Täältä voit valita varauksen, jonka haluat perua. Sivun kautta tehty peruutus lähettää automaattisen peruutuspyynnön asiakaspalveluumme sekä vieraalle. Peruutus on voimassa vasta, kun olet saanut Wimdulta vahvistuksen siitä sähköpostitse.

Ole hyvä ja ota huomioon, että varauksen peruminen antaa majoituksellesi automaattisesti yhden tähden arvostelun, joka voi tarkoittaa huonompaa sijoitusta hakutuloksissa.

Wimdu perii lisäksi peruutusmaksun, joka vähennetään seuraavasta varauksestasi:

• 15% varauksen kokonaishinnasta peritään jos varaus perutaan enemmän kuin 8 päivää ennen saapumisajankohtaa
  • 50% varauksen kokonaishinnasta peritään jos varaus perutaan vähemmän kuin 8 päivää ennen saapumisajankohtaa