Kuinka aktivoin tarjoukseeni välittömän varauksen? / Voinko aktivoida välittömän varauksen joihinkin tarjouksiin?

Jos olet sovelias välitön varaus-vaihtoehdolle, välitön varaus-banneri ilmestyy käyttäjätilisi. Klikkaamalla banneria voit hakea välitöntä varausta tarjouksillesi. Tiedotamme sinulle heti kun vaihtoehto on aktivoitu.

Jos sinulla on useita majoituksia, ja haluat aktivoida välittömän varauksen vain osalle, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ole hyvä ja ota huomioon, että välitön varaus on saatavilla vain majoittajille, jotka ovat hyväksyneet useimmat varauspyyntönsä