Kuinka palautan erikoishinnat ja minimiyömäärän?

Voit palauttaa kaikki tarpeettomat erikoishinnat ja minimiyömäärät kalenterisi avulla. Valitse päivämäärät, jolloin haluat poistaa erikoishinnat tai minimiyömäärät. Osion loppupäästä löydät kaksi valintaruutua: Palauta erikoishinnat ja Palauta erikoisminimiyömäärät. Valitse haluamasi vaihtoehto palauttaaksesi valituille päivämäärille kaikki erikoishinnat ja erikoisminimiyömäärät. Valitse Vahvista vahvistaaksesi muutokset.

Kun olet saattanut loppuun kaikki ylläolevat toimenpiteet, tarjouksessasi on taas asettamasi perushinnat.

Klikkaa tästä saadalsesi lisätietoja päivämäärien valitsemisesta.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja hinnoittelusta ja ehdoista.