Kuinka muokaan tarjoukseni saatavuutta?

Tarjouksesi on näkyvillä kaikkina päivinä paitsi niinä, joina sinulla on vahvistettu varaus. Jos haluat estää päiviä, sinun on asetettava ne ei-saataviksi kalenterissasi.

Estääksesi päiviä, valitse ne kalenteristasi. Valitse sitten valikosta Valitse saatavuus; Ei saatavilla. Klikkaa sitten Vahvista tallentaaksesi muutokset.

Jos käytät muita sivustoja mainostaaksesi majoitustasi, voit synkronisoida ne helposti Wimdu-kalenterisi kanssa. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa kalenterin synkronisoimisesta.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa päivämäärien valitsemisesta kalenterissasi.