Mitä teen jos hintani eivät ole oikein?

Muokataaksesi tarjouksesi hintaa, kirjaudu käyttäjätiliisi ja siirry kohtaan Tarjoukseni. Klikkaa kohtaa Muokkaa tarjousta haluamasi tarjouksen vieressä. Valitse sitten kohta Hinnoittelu ja Ehdot, syötä uudet tiedot ja Tallenna.

Jos huomaat virheellisen hinnan vasta varauspyynnön saatuasi, sinun kannattaa hylätä varauspyyntö ja muokata hintaa ylläolevaan tapaan. Ota yhteyttä vieraaseen käyttäen Wimdun viestijärjestelmää ja ilmoita heille virheellisestä hinnasta, jotta he voivat halutessaan varata uuteen hintaan.

Jos olet jo hyväksynyt varauksen, ole hyvä ja ota yhteyttä vieraaseen ja asiakaspalveluumme kertoaksesi virheestä. Jos vieras hyväksyy uuden hinnan, asiakaspalvelumme voi muuttaa varausta. Jos vieraasi ei hyväksy uutta hintaa, sinun on peruttava varaus ja maksettava peruutusmaksu.

Ole hyvä ja ota huomioon ettei ole mitään takeita siitä, että vieras hyväksyy uuden hinnan, varsinkin jos se on korkeampi kuin alkuperäinen. Siksi on todella tärkeää pitää hinnat aina ajan tasalla.