Kuinka aktivoin välittömän varauksen?

Jos olet sovelias välitön varaus-palvelulle, välitön varaus-banneri ilmestyy käyttäjätiliisi. Klikkaamalla banneria voit hakea välitöntä varausta tarjouksillesi. Tiedotamme sinulle heti kun vaihtoehto on aktivoitu.

Jos sinulla on useita majoituksia, ja haluat aktivoida välittömän varauksen vain osalle niistä, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa välittömästä varauksesta.