Kuinka muokkaan kalenteriani?

Voit muokata kalenteriasi kirjautumalla käyttäjätiliisi ja klikkaamalla kohtaa Tarjoukseni. Valitse kohta Näytä kalenteri saadaksesi kalenterin näkyviin. Kalenterissa voit:

• Muokata tarjouksesi saatavuutta;
  • Asettaa minimiyömäärän;
  • Asettaa päiväkohtaisia, viikottaisia ja kuukausikohtaisia hintoja vuoden eri aikoina (sesonkihinnat);
  • Asettaa toistuvia hintoja sekä palauttaa erikoishinnat ja erikoisminimiyömäärät.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa kalenterisi hallinnasta.