Kuinka luon majoittajalle tarkoitetun käyttäjätilin?

Luo majoittajalle tarkoitettu käyttäjätili klikkaamalla kohtaa Kirjaudu sisään kotisivun oikeassa yläkulmassa. Klikkaa sitten kohtaa Rekisteröidy tästä. Voit kirjautua Facebook-tilisi kautta tai antamalla nimesi, sähköpostiosoitteesi ja haluamasi salasanan.

Kun klikkaat kohtaa Rekisteröidy, sinut ohjataan suoraan uuteen profiilisi, jossa voit täyttää puuttuvat tiedot. Sinun on lisättävä profiiliisi kuva itsestäsi sekä voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Profiilisi täyttäminen parantaa avoimuuttasi majoittajana ja on hyvä tapa esitellä itsesi mahdollisille vieraille. Mitä enemmän tietoa annat itsestäsi, sitä todennäköisemmin vieraat varaavat majoituksesi.

Kun sinulla on täydellinen profiili, voit myös hyötyä Wimdun erikoispalveluista, kuten välittömästä varauksesta ja tiedonannoista tekstiviestitse.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa majoittajan käyttäjätilistä.