Kuinka peruutan varaukseni?

Kaikki peruutukset on tehtävä Wimdun kautta, jotta voimme varmistaa toimivan ja turvallisen käsittelyn. Jos haluat perua varauspyynnön tai varauksen, ole hyvä ja täytä yhteydenottolomakkeemme. Muistathan liittää pyyntöön varausnumerosi" sekä käyttäjätiliisi yhdistetyn sähköpostiosoitteen. Asiakaspalvelumme käsittelee peruutuspyyntösi ja ottaa yhteyttä majoittajaasi. Sinun ei tarvitse tehdä enempää. Peruutus ei ole voimassa ennen kuin olet saanut meiltä vahvistuksen sähköpostitse.

Palautettava summa riippuu siitä, milloin teet peruutuksen sekä siitä, mitkä peruutusehdot majoittajasi on valinnut. Mahdollisia peruutusehtoja on kolme, joustava, kohtalainen sekä tiukka. Voit tarkistaa, kuinka paljon sinulle palautetaan käyttäjätilisi kohdasta Matkani. Valitse haluamasi matka ja klikkaa kohtaa Varaustiedot. Klikkaa kohtaa Peruutusehdot, jolloin järjestelmä näyttää sinulle palautettavan summan.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja peruutusehdoistamme.

*Huomioithan, että 13. heinäkuuta 2015 lähtien, 'Ilmainen Peruutus'-käytäntö on otettu pois käytöstä. 'Ilmainen Peruutus'-käytäntö ja sen ehdot ovat edelleen voimassa niille varauksille, jotka vahvistettiin tai pyydettiin ennen 13. heinäkuuta 2015, kohteille, jossa majoittaja valitsi 'Ilmainen Peruutus' varauksen tekohetkellä.