Mikä on varauksen kokonaissumma?

Kun selaat majoituksia ilman, että olet syöttänyt päivämääriä, sinulle näytetään jokaisen majoituksen alhaisin hinta. Kun olet valinnut majoituksen ja syötät päivämääräsi, varauksen hinta lasketaan tarkasti. Hinta riippuu majoittajan asettamista tarkoista hinnoista valitseminasi päivämäärinä.

Kun olet valinnut haluamasi majoituksen, klikkaa kohtaa Varaa nyt. Sinut siirretään nyt maksusivulle, jossa varauksesi lopullinen hinta näytetään. Majoiussivun hintaan on nyt lisätty Wimdun palvelumaksu. Tämä pieni maksu peritään jokaisesta varauksesta, jotta voimme varmistaa maksusi turvallisuuden sekä tarjota sinulle laadukasta asiakaspalvelua.