Miksi joillain majoituksilla ei ole arvosteluja? / Miksi on tärkeää lukea arvostelut?

Jos majoitus on lisätty Wimduun hiljattain, voi olla, että siitä ei ole vielä jätetty arvosteluja. Majoituksiin lisätään arvosteluja ajan myötä.

Arvostelujen lukeminen on tärkeää, kun valitset majoitusta. Arvostelut antavat sinulle puoluettoman kuvan majoituksesta, kertovat sinulle lisää majoittajasta ja kertovat sinulle ovatko muut vieraat olleet tyytyväisiä majoitukseen. Suosittelemme, että luet jokaisen arvostelun ennen kuin teet varauksen.

Suosittelemme myös lämpimästi, että jätät matkastasi arvostelun sen päätyttyä, auttaaksesi tulevia vieraita majoituksen valitsemisessa.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa siitä, miksi arvostelun jättäminen on tärkeää.