Voinko periä siivousmaksun?

Voit pyytää vierailtasi siivousmaksua.

Voit tehdä niin menemällä käyttäjätilisi kohtaan Tarjoukseni. Klikkaa sivun oikealla puolella kohtaa Muokaa tarjouksia. Mene sitten kohtaan Hinnoittelu ja Ehdot ja syötä haluamasi siivousmaksu kohtaan Lisämaksut. Klikkaa Tallenna. Tämä on helpoin tapa niin sinulle kuin vieraallesi.

Jos haluat periä valinnaisen siivousmaksun, sinun on kerrottava siitä Talon säännöissä. Et voi pyytää vierailtasi siivousmaksua, jos siitä ei ole etukäteen ilmoitettu tarjouksen kuvauksessa tai lisätty kohtaan Lisämaksut (katso yllä).

Ole hyvä ja ota huomioon, että lisämaksut voivat karkoittaa mahdollisia vieraita.